Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Χορηγοί

 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ
 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η ΕΚΜΕ είναι Ανώνυμη Μηχανολογική και Κατασκευαστική Εταιρία που ιδρύθηκε το 1973 στη Θεσσαλονίκη και διαθέτει κατασκευαστικές εγκαταστάσεις έκτασης 8.000 m2. Επιπλέον η εταιρία διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργοστάσιο 1.500 m2 στην Νέα Καρβάλη Καβάλας, από το 1985. Οι βασικές της δραστηριότητες αφορούν τους τομείς της πετροχημικής, ενεργειακής και συμβατικής βιομηχανίας. Περιλαμβάνουν την μελέτη και κατασκευή υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμού (αντιδραστήρες, πύργους, εναλλάκτες, δοχεία πίεσης, προκατασκευασμένων μονάδων) και την μελέτη, ανέγερση και συντήρηση διυλιστηριακών, πετροχημικών και βιομηχανικών μονάδων και εγκαταστάσεων αποθήκευσης και διακίνησης καυσίμων, συμπεριλαμβανομένων και εργασιών σε offshore εγκαταστάσεις. Η εταιρία εφαρμόζει σύστημα ποιότητας κατά ISO 9001:2008, ενώ έχει πιστοποιήσεις κατά EN ISO 3834-2, ASME Stamp “S”, “U” και “U2”.

 • ΧΟΡΗΓΟI
3M

Η είναι η εταιρεία που εφαρμόζει την επιστήμη για να δημιουργεί προϊόντα που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη, ευκολότερη και πιο ολοκληρωμένη. Η επιστήμη της 3Μ βρίσκεται σε πάνω από 50.000 προϊόντα στους 12 τομείς όπου η εταιρεία εξειδικεύεται: Φροντίδα Υγείας, Βιομηχανία, Ασφάλεια, Αυτοκίνητο, Καταναλωτικά Προϊόντα, Τηλεπικοινωνίες, Ηλεκτρονικά, Ενέργεια, Μεταφορικά Μέσα, Επιγραφοποιία και Κτίριο, Διακόσμηση και Κατασκευές, Εξορύξεις, Πετρέλαιο και Φυσικό Αέριο.

Η Ergonomia εξειδικεύεται από το 1992 στην πρόληψη του επαγγελματικού κινδύνου, διαθέτει την πρώτη άδεια (ΕΞ.Υ.Π.Π.) και έχει καθιερωθεί ως θεσμός στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την ποιότητα, συνέπεια και την καινοτομία στην Ασφάλεια και Υγεία της Εργασίας (ΑΥΕ). Φιλοσοφία της είναι «ο άνθρωπος στο επίκεντρο» και πρακτική της οι «αξιόπιστες λύσεις στην ιδανική τιμή».

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Plant
Plant

To εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό Newsletter Plant και το μηνιαίο περιοδικό Plant της εταιρείας Boussias Communications είναι τα μοναδικά κλαδικά ενηµερωτικά μέσα, τα οποία αποστέλλονται σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη που δραστηριοποιούνται στη βιοµηχανία και τις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στους χώρους παραγωγής, µεταποίησης και υπηρεσιών.

Η γκάµα της ειδησεογραφίας τους αποτελεί πολύτιμο εργαλείο πληροφόρησης των στελεχών σε τοµείς όπως: management, ενέργεια & ενεργειακή εξοικονόμηση, περιβάλλον & αειφορία, ποιότητα, διαχείριση και συντήρηση εγκαταστάσεων, συσκευασία, υγεία & ασφάλεια, logistics & µεταφορές, λειτουργικά συστήματα & αυτοµατισµοί, διοίκηση, εκπαίδευση, πιστοποιήσεις κ.ά.

Το Plant διοργανώνει επίσης συνέδρια και βραβεία στους κλάδους που δραστηριοποιείται, αποτελώντας μια 360° πλατφόρμα που υπηρετεί με ακρίβεια, συνέπεια και υπευθυνότητα τις ανάγκες πληροφόρησης των σύγχρονων στελεχών των ελληνικών επιχειρήσεων.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων είναι επιστημονική εταιρεία, Αστική Μη Κερδοσκοπική, μέλος του International Institute of Welding IIW και του European Welding Federation EWF. Αποκλειστικός σκοπός του είναι η προώθηση και η ανάδειξη εντός της Ελλάδος αλλά και του ευρύτερου Ευρωπαϊκού γίγνεσθαι, των προόδων και εξελίξεων των συγκολλήσεων σε κάθε μορφή, συμπεριλαμβανομένων και των συγγενών και συμπληρωματικών μεθόδων. Επιπλέον, στοχεύει στη διαρκή προσφορά στη διάδοση, γνώση και εμβάθυνση του εν λόγω αντικειμένου, ενισχύοντας την παρεμβατικότητα στο επιστημονικό & τεχνολογικό γίγνεσθαι του τομέα των συγκολλήσεων, και συνδράμοντας ουσιαστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας των μεταλικών κατασκευών και των έργων υποδομής της χώρας μας γενικότερα.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Μαρίνα Καφέζα, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 252), fax: 210 6617 778, e-mail: mkafeza@boussias.com

 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ
 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΧΟΡΗΓΟI
3M
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Plant
Plant

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2021 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team